• kba tgv slideshow host aster
  • kba tgv slideshow host karleksort
  • kba tgv slideshow host tulpanlokar
  • kba tgv slideshow host kronart
  • kba tgv slideshow host cyklamen
  • kba tgv slideshow host buske
  • kba tgv slideshow host kal

Ögonblick med Tareq i köket

Tareq kaffe-IMG 3839Efter ett halvårs planering står han där. Tareq Taylor, den kände TV-kocken, med sin skärbräda och sina knivar. En kopp kaffe, en kort genomgång med lärarna och sen börjar det. Restaurangeleverna droppar in och uppmärksamheten är total när Tareq berättar om sig själv, sina erfarenheter och sina tankar runt mat och komposition.


- Se mig som en flytande resurs under dagen. Var inte blyga, fråga mig bara, vi gör det här tillsammans, säger Tareq som stortrivs med ungdomarna.
Projektledningen är med hela dagen när mat lagas, äpplen mustas, lokaler dekoreras, logistik finjusteras, värdar kollar flöden och placeringar.


- Allt sker samtidigt som fotografer och journalister gör sitt jobb, säger Ulla Kristina Wennergren, Kungsbacka Trädgårdsvänner. Jag är så himla imponerad över lärare och elever som på några timmar förvandlar skolan till en skördefest! Det blev succé!

Vill du läsa mer? Ett längre reportage kommer här på hemsidan inom kort.

Elof Lindälvs Gymnasium

Text/foto Ann Kolde

Vill du skriva en artikel?

Vi är 850 medlemmar i föreningen och varje månad arrangerar vi flera härliga aktiviteter som föreläsningar, trädgårdsbesök och mycket annat. På den här sidan får du som medlem gärna berätta om något spännande i din egen trädgård, kort sammanfatta av en intressant föreläsning du besökt eller kanske bara skriva ett par ord om vad som ni gör i din verksamhetsgrupp just nu.

Vill du publicera en text och eventuell bild därtill, kontakta web@kungsbackatradgardsvanner.se