• kba tgv slideshow backsippa lt
  • kba tgv slideshow hostanemon lt
  • kba tgv slideshow kaprifol1 lt
  • kba tgv slideshow krokus2 lt
  • kba tgv slideshow tulpanang lt
  • kba tgv slideshow lungort lt
  • kba tgv slideshow tulpantrad1 lt

Föreningens idégrupper

Jag drömmer om att ...............Om jag bara vågade, skulle jag................det vore kul att ...................vilket äventyr det vore att ...........Vågar hon så vill jag försöka ............Jag skulle vilja experimentera med .......... hur skulle det vara att ........ jag testar ........ oj, kan man göra så, intressant

Det är magiskt att förstå vad vi kan åstadkomma tillsammans. Det omöjliga kan plötsligt bli möjligt. Vem som helst kan tillsamman med andra medlemmar bilda en idégrupp. Sedan bearbetar ni tillsammans idéer, upptåg eller infall som kan bli en aktivitet eller evenemang i kommande program. Artrikedomen på grupper är stor i KTV och förädlingstiden på idéerna varierar innan de kan publiceras i programmet. Precis som det ska vara i en levande förening!

Här finner du KTVs befintliga idégrupper, ta direktkontakt om du vill vara med i någon grupp:

Historia o framtid

Köksträdgården