• kba tgv slideshow vinter julros2
  • kba tgv slideshow host buske
  • kba tgv slideshow vinter granar
  • kba tgv slideshow host kal
  • kba tgv slideshow host karleksort
  • kba tgv slideshow vinter sno
  • kba tgv slideshow host cyklamen

Medlemskap

Som medlem har du tillgång till vårt breda utbud av föreläsningar, kurser, trädgårdsresor, trädgårdsvandringar, växtmarknader, och andra aktiviteter på tema trädgård och odling. Program med våra aktiviteter kommer ut i början på varje år, både i tryck och här på webbsidan. Som medlem får du det tryckta programmet hemskickat, likaså ingår en prenumeration på tidningen Hemträdgården som utkommer sex gånger per år.

Medlemsavgiften är 320 kr för ett helår. Ytterligare medlemmar inom samma familj betalar 90 kr/år. Anmäl medlemskap genom att fylla i formuläret nedan, så kommer information och inbetalningskort att skickas per post. Du kommer också att få ett nyhetsbrev via e-post ca 1 gång per månad.

Registrera dig för att bli medlem!

Föreningens medlemsansvarige är Göran Andersson som svarar på frågor på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel 0738-745310

Vår verksamhet bygger på aktiviteten i våra aktivagrupper, där du är välkommen att delta eller kanske starta en ny grupp. Se under fliken Om föreningen - Aktivagrupper ovan, för mer information.

Föreningen är del av Riksförbundet Svensk Trädgård och du får därmed också tillgång till kostnadsfri rådgivning av deras trädgårdskonsulenter, samt ett antal rikstäckande medlemsrabatter. Förteckning finns här

Föreningen har också förhandlat till sig ett antal rabatter hos lokala butiker och företag. Förteckning finns i aktuellt program.

kbtv logo1