• kba tgv slideshow vinter julros
  • kba tgv slideshow host buske
  • kba tgv slideshow host tulpanlokar
  • kba tgv slideshow host kal
  • kba tgv slideshow host karleksort
  • kba tgv slideshow vinter sno
  • kba tgv slideshow host cyklamen

Medlemskap

Som medlem har du tillgång till vårt breda utbud av föreläsningar, kurser, trädgårdsresor, trädgårdsvandringar, växtmarknader, och andra aktiviteter på tema trädgård och odling. Två gånger om året publiceras programmet för de kommande 6 månaderna, både i tryck och här på webbsidan. Som medlem får du det tryckta programmet hemskickat, likaså ingår en prenumeration på tidningen Hemträdgården som utkommer sex gånger per år.

Medlemsavgiften är 295 kr för ett helår. Ytterligare medlemmar inom samma familj betalar 60 kr/år. Anmäl medlemskap genom att fylla i formuläret nedan, så kommer information och inbetalningskort att skickas per post. Du kommer också att få ett nyhetsbrev via e-post ca 1 gång per månad.

Registrera dig för att bli medlem!

Föreningens medlemsansvarige är Göran Andersson som svarar på frågor på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel 0300-29933

Vår verksamhet bygger på aktiviteten i våra verksamhetsgrupper, där du är välkommen att delta eller kanske starta en ny grupp. Se fliken verksamhetsgrupper ovan för mer information.

Föreningen är del av Riksförbundet Svensk Trädgård och du får därmed också tillgång till kostnadsfri rådgivning av deras trädgårdskonsulenter, samt ett antal rikstäckande medlemsrabatter. Förteckning finns här

Föreningen har också förhandlat till sig ett antal rabatter hos lokala butiker och företag. Förteckning finns i aktuellt program.